Nieuwe site, nieuwe blog, nieuwe kansen

Goed, ik had genoeg van het huis, tuin en keuken PHP gebroddel, en heb dus besloten om eens een ‘professionele’ webtool op mijn domein te installeren. Ik dank WordPress daarvoor :).

De site is nu dus akelig leeg, maar verwacht hier binnenkort wat meer informatie over wat mij zoal bezig houdt de laatste tijd. Dit zal voornamelijk studie gerelateerd zijn: ik ben namelijk momenteel bezig met het opstellen van mijn afstudeervoorstel.

Mijn afstudeeronderzoek is gericht op de effecten van nieuwe Internet toepassingen (te populair geworden tegenwoordig onder de naam ‘Web 2.0) op leren binnen Communities of Practice. Om hierover een theorie te kunnen formuleren, zal ik niet alleen een literatuurstudie uitvoeren, maar ook een drietal diensten evalueren een focus groep interview afnemen (interesse om deel te nemen?).

De diensten waar het om gaat: een weblog, een typische Web 2.0 dienst en hoogstwaarschijnlijk Wikipedia. Verwacht dus binnenkort meer…

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!