The Next Web conference

TheNextWeb.orgAfgelopen vrijdag werd in Amsterdam the Next Web conferentie gehouden, georganiseerd door de personen achter Fleck.com. Het lijstje met sprekers was indrukwekkend, waaronder Michael Arrington van techcrunch en Kevin Kelly.

Centraal stonden natuurlijk de ontwikkelingen die het Web vandaag de dag door maken. Helaas kon ik er zelf niet bij aanwezig zijn, maar dankzij de blogosphere verschijnen overal aardige impressies van deze dag, zodat je toch op de hoogte kan blijven.

Zie bijvoorbeeld het artikel op Frankwatching, de verzameling artikelen op Marketingfacts, de live blog van Uzy.nl en het verslag op svirks.org, die wat meer de mensen achter de verhalen en de filosofische sprekers benadrukt, in plaats van de presentaties.

Zo te lezen een interessante bijeenkomst dus. De volgende is al gepland en wel op 11 mei 2007. In je agenda :)

Blogged with Flock


If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!