Tagged: You’re it…

Een ware rally op het internet. Tikkertje voor bloggers… Ooit gestart door Jef Pulver met als doel om wat meer persoonlijke details van bloggers boven tafel te krijgen. Het spelletje is simpel: vertel vijf dingen over jezelf die je normaal gesproken niet op je blog terug leest en tag vervolgens vijf anderen. Ik kreeg mijn sticker via de corporate performance management blog van een collega bij Deloitte. Het grappige is dat ik deze collega nog niet persoonlijk heb mogen ontmoeten, maar via deze weg al wel met hem in contact treed. Goed, eerst maar eens vijf dingen over mijzelf…

  1. Ik heb net een huis gekocht in Voorhout waar ik ga samenwonen met mijn vriendin. Nu ik sinds drie dagen de sleutels heb is het tijd om te klussen. Gelukkig heb ik daar tot 8 januari in ieder geval full time de tijd voor. Daarna moet er weer gewerkt worden :).
  2. In mijn vrije tijd waterpolo ik bij de zwemvereniging Sassenheim. Ik onderhoud ook met veel plezier de website van deze club.
  3. Ik word 12 januari 25 jaar…
  4. Mijn beste vakantie tot op heden is op Kreta geweest. Rethymnon wel te verstaan.
  5. Mijn jeugd heb ik doorgebracht op verschillende plaatsen. Ik heb jarenlang in Hillegom gewoond, maar mijn middelbare schooltijd heb ik doorgebracht op het Rijnlands in Sassenheim.

Op dit moment dus wat weinig creativiteit :) Je begrijpt dat alle tijd en energie in de verbouwing gaat zitten…

Goed dan is het nu mijn beurt om vijf mensen te taggen.

Tim HoogenboomMark (en Mark) van Knowledge Cafe, Rene Jansen van Winkwaves, Mike en Thijs van Partners INC en Bolke de bruin

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!