Crowdsourcing initiatieven?

Crowdsourcing blijft een interessant fenomeen. De inzet van je klanten bij het genereren van producten, diensten of ideeën. Over Nu.nl en onder meer Dell en Philips heb ik al eens wat geschreven, die laatste toen onder de noemer crowdstorming. Vandaag werd ik gewezen op een tweetal initiaven op het gebied van crowdsourcing.

Crowdsourcingdirectory.com poogt initiatieven op het gebied van crowdsourcing onder de aandacht te brengen en de impact die crowdsourcing op de wereld heeft in kaart te brengen.

CreativeCrowds.com speelt in op de trend dat bedrijven het steeds belangrijker vinden om consumenten actief te betrekken en daardoor beter te weten wat er speelt en zo beter te kunnen innoveren. Of crowdsourcing leidt to bewezen betere innovaties is overigens een interessante vraag…

Beiden klinken als zeer interessant en ga ik ook zeker volgen. Ik ben met name benieuwd waar creativecrowds.com mee komt.

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!