Zin in een trip naar Riga?

Deze post heeft een hoog advertorial gehalte, maar af en toe moet je even je werkgever pluggen :). Voor degenen die dat niet op prijs stellen: sla deze post even over…

In september ga ik vier dagen naar Riga voor een business course. Daarvoor zijn we nog op zoek naar enthousiaste studenten die hier aan mee willen doen. Lees de rest van deze advertorial voor meer info:

 Mixing Business with Pleasure!
Het is met werk en vrije tijd net als met cocktails. Als de verhoudingen niet kloppen, smaakt het nooit naar meer.

Bij Deloitte Consulting houden we dan ook van een goede mix tussen ‘business’ en ‘pleasure’. Hard werken, maar ook ontspannen op z’n tijd. Om je alvast een indruk te geven hoe dat in de praktijk werkt, organiseren we van 27 september t/m 1 oktober 2007 de Deloitte Consulting Business Course in Riga. Vijf dagen zweten en zwoegen op cases, in combinatie met cultuur en fun. Hersens kraken en cocktails shaken. En ontdekken of jij matcht met Deloitte Consulting: een unieke mix van strategie, implementatie en IT. Binnen Deloitte Consulting geven we advies met betrekking tot de volgende gebieden: Strategy, Change Management, Supply Chain, Real Estate, Finance, SAP, Oracle, CRM, IT Strategy of Technology Integration.

Geïnteresseerd?
Ben jij ambitieus en volg je een academische masterstudie in één van de volgende richtingen: (technische) bedrijfskunde, (financiële)economie, een technische of ICT gerelateerde studie of een bètastudie? Of studeer je hbo informatica? Verwacht je bovendien binnen anderhalf jaar af te studeren? Meld je dan vóór 18 juni 2007 via onderstaande link aan en laat je cv, motivatie en cijferlijst achter.

Voor vragen over de Business Course Consulting kun je contact opnemen met Jolande van der Meer op 06 – 207 89 888 of Bas Vliegenthart op 06 – 120 11 711.

Zo einde van de advertorial :)

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!