‘Herpositionering’ blog!?

Collega John wees mij op het feit dat mijn weblog nogal een sterke ‘zweem’ van mijn afstudeeronderzoek met zich meedraagt. Deelnemers van een workshop over personal branding keken naar mijn online identiteit en merkten dit ook op.

Op zich is dat niet zo gek aangezien een groot deel van mijn interesse, schrijven, hobby en werk inmidels is gebaseerd is op wat ik tijdens mijn master opleiding heb gedaan. Maar ik neem zijn opmerking ter harte. Mijn blog gaat allang niet meer over mijn afstudeerscriptie alleen. En ik ben inmiddels al weer bijna een jaar fulltime aan het werk :).

Om te beginnen zal ik in ieder geval de korte teaser rechtsbovenin mijn blog aanpassen: Het gaat niet langer over mijn masters thesis, web 2.0 en communities of practice. Het linkje naar mijn thesis laat ik voorlopig staan. Ik zal tzt mijn about pagina ook eens wat aanpassen.

ow ja. Ik ben een engelstalige blog gestart. Met name om mijn engels schrijven nog verder te verbeteren. Exacte doelen heb ik overigens nog niet met deze blog. Vooralsnog zal ik daar over dezelfde onderwerpen schrijven als hier. Misschien blijven de Nederlandse en Engelse versie naast elkaar bestaan of misschien verhuist straks alles.

Voor nu off we go!

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!