Artikel in IK Magazine

Zo, weer terug van vakantie en eerst even de feed en de mail doorwerken (in die volgorde :-)). Maar het eerste leuke mailtje zag ik al snel voorbij komen:

Onlangs heb ik met René Jansen van Winkwaves, en research fellow aan de Universiteit van Amsterdam, een artikel geschreven over 9 eenvoudige regels voor kennismanagement 2.0. Dit artikel is nu gepubliceerd in het tijdschrift en op de website.

Bijna als vanzelfsprekend hebben we in ons artikel sterk laten leiden door de  kracht van social software, maar ook de theorie van Communities of Practice, die in mijn afstudeeronderzoek een groot aandeel heeft gehad. Bij kennismanagement 2.0 gaat het echter vooral ook om het ontsluiten van de kennis die in de hoofden van alle mensen zit, en het zorgen dat mensen met elkaar in gesprek raken. Daarom nodigen we iedereen dan ook uit om zijn of haar gouden regel (uw kennis over kennismanagement 2.0) met ons en andere lezers te delen in de reacties op de post op ikmagazine.nl.

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!