Hoe krijg je je dienst aan de gang?

Zorg ervoor dat iedereen er bij wil horen…

Misschien een dooddoener, maar dat het kan werken bewijst Seesmic wat mij betreft wel weer eens. Ik werd getriggerd door een tweet van Advany waarin hij vroeg om een Seesmic invite. Even Googlen op “seesmic invites” leverde al aardig wat interessante links op:

Ik ben ook al een tijdje lid van een dienst van Mashable waarbij je invites voor nieuwe webdiensten kunt delen met anderen. En daar staan inmiddels al 124 invites gevraagd, terwijl er niet of nauwelijks invites worden uitgedeeld. Dit maakt voor mij het gevoel dat ik wil kijken wat Seesmic kan alleen maar groter.

Maar waarom is dit interessant? Door alle buzz wil ook ik graag een account voor Seesmic, maar ik weet tot op heden nog steeds niet wat de dienst precies doet… Maar wat blijkt? Seesmic is een soort Twitter voor Video. Dat klinkt wel interessant! En het hoofd van Mark Canter op je homepage helpt natuurlijk ook altijd wel.

En nu maar hopen op een snelle invite :)

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!