Neemt India het westen over?

Op Techcrunch las ik dat Indiaase IT gigant Wipro mogelijk CapGemini gaat overnemen voor 7 miljard dollar. Daar waar Techcrunch schrijft over het feit dat Google’s grootste distributeur naar India verhuist, moest ik bij het lezen van dit bericht gelijk denken aan Thomas Friedman’s boek The World is Flat. Is wanneer deze overname doorgaat de wereld definitief plat? Is het niet langer het tijdperk van werk outsourcen naar India? Of neemt India nu langzaam maar zeker haar Europese tegenhangers over?

http://www.techcrunch.com/2007/12/24/googles-biggest-app-distributor-may-be-moving-to-india

# # # # # # # # # # # # # #

Google’s Biggest App Distributor May Be Moving To India via kwout

ps. screenshot hierboven is gemaakt via Kwout, een nieuwe dienst waarmee je ‘eenvoudig’ quotes uit webpagina’s kunt maken. De links in de afbeeldingen zijn klikbaar. Werkt erg goed!

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!