Dag 1 van the next web 2008 conference

The Next Web ConferenceDag 1 van the next web 2008 zit er op. Ik ga er vandaag niets over schrijven, dat hebben anderen al tot in de puntjes verzorgt. Hoogtepunten voor mij waren de talks van Adeo Ressi over the Funded.com en Venture Capitalists en raising venture capital en het verhaal van Nova Spivack over het semantisch web. Deze twee verhalen hadden wat mij betreft de meeste inhoud. De overige presentaties hadden naar mijn idee een toch iets te hoog “product presentatie” gehalte. Misschien waren mijn verwachtingen voor het congres ietwat te hoog gespannen, want verder heb ik niet heel veel nieuwe dingen gehoord. Gelukkig is dat niet de enige reden om naar the next web te gaan en heb ik wel weer een aantal interessante mensen gesproken. Al met al toch een zeer geslaagde dag, tot in de puntjes verzorgt door de heren van the next web (hoe houdt Ernst-Jan het allemaal bij :-)), een unieke en goede livestream, een hilarishe backchannel en een legendarische Diggnation.

Morgen dag 2 en daarna wellicht een wrap-up waarin ik mijn kijk op the next web wat verder zal verwoorden.

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!