Social Strategy Talk in Amsterdam: Crowdsourcing

Aanstaande donderdag ben ik aanwezig op het eerste social strategy talk Event in Amsterdam. Deze eerste bijeenkomst kent als thema crowdsourcing. Ik heb er in ieder geval zin in en hoop je daar te zien!

De strategie van het sociale web

Heeft uw organisatie al een Social Strategy? Wiki’s, Youtube en andere sociale web applicaties veroveren de wereld. Organisaties richten hun pijlen steeds meer op deze sociale vernieuwing. Maar wat is de eerste stap?

SocialStrategyTalk is een kwartaalbijeenkomst die in het teken staat van deze nieuwe ontwikkelingen met elke keer een centraal thema. Met sprekers die u uitdagen en inspireren. Ook is er social talk achteraf voor het uitwisselen van eigen ervaringen.

Menselijke relaties en persoonlijke webuitingen staan centraal in het sociale webtijdperk. Dit biedt geweldige kansen voor organisaties. Nieuwe internetstrategieën met dit sociale web als basis zijn nu volop in ontwikkeling. Door een omgeving te bieden waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld beogen we een versnelling te brengen in het succes van uw social strategy.


If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!