Brengt KPN Vandaag Web 2.0 naar de massa?

KPN VandaagVandaag las ik op Bright dat KPN binnenkort KPN Vandaag lanceert. KPN Vandaag wordt een netvibes, iGoogle, PageFlakes, Symbaloo achtige dienst waarbij gebruikers zelf hun eigen startpagina kunnen samenstellen. KPN Vandaag moet de startpagina van planet.nl definitief vervangen. Met KPN Vandaag wordt iets meer dan de traditionele persoonlijke startpagina’s gebracht, daar ook integratie plaats vindt met KPN account gegevens, zoals producten die je afneemt en online factoren. Altijd handig…

Maar de grote vraag die bij mij blijft hangen: KPN is gegarandeerd in staat deze portal op één of andere manier (misschien zelfs wel via traditionele media als tv) te pushen. Brengt het daarmee Web 2.0 in één klap bij de massa? Wat denken jullie?

ps: jammer dat de video op KPN Vandaag niet te embedden is, anders had ik hem hier toegevoegd…

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!