Televisie 2.0: De NOS en de Olympische Spelen

os-2008

Het was me al opgevallen en nu heeft ook Erwin Blom een mooie video gemaakt van de fantastische online ervaring die de NOS biedt rond de Olympische Spelen. Wat mij betreft echt televisie van de toekomst (en online). Daar kunnen de commerciëlen nog wel wat van leren lijkt me… De site kort samengevat? Wat denk je van 12 live streaming kanalen, alle hoogtepunten en samenvattingen in video, een tijdslijn voor de programmering, persoonlijk en mobiel. Daarnaast biedt het naast streaming televisie al het online nieuws dat je van een site als de NOS mag verwachten.


Online verslaggeving Olympische Spelen: klasse! from erwin blom on Vimeo.

Als ik dit nu ook nog onder de knop van mijn mediacenter afstandbediening kan krijgen kijk ik voortaan televisie via dergelijke streaming diensten. En daar wil ik best voor betalen…


If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!