Tijd voor een tweede Enterprise 2.0 borrel!

Na een uiterst geslaagde eerste Enterprise 2.0 borrel is het tijd voor een tweede meeting van de Enterprise 2.0 adepten op watvindenwijover! Deze borrel gaat plaatsvinden op 10 oktober in de Caballero Fabriek in Den Haag. Was de eerste borrel vooral voor de gezelligheid en kennismaking, deze tweede borrel willen we toch iets meer handvatten meegeven. Vandaar: eerst maar even de toelichting van organisator Robbert:

Als voorlopig thema: de uitdagingen die er liggen wanneer een organisatie begint met het opzetten van een enterprise 2.0 omgeving a la SLATES. Hoe stimuleer ik als organisatie het gebruik van deze tools? Waarom zou het management het een goed idee moeten vinden om dit voor alle relevante organisatie delen te gaan gebruiken? Wat zijn de uitdagingen om technisch een SLATES omgeving op te zetten? Hoe zorg ik ervoor dat alle kennis binnen een organisatie beschikbaar wordt in het platform? Dit zijn allemaal vragen en uitdagingen die men tegen zou kunnen komen wanneer mensen binnen een organisatie met Enterprise 2.0 aan de slag willen.

Wil jij jouw ervaringen delen over deze uitdagingen of andere, geef het dan door! Het definitieve programma wordt in de loop van volgende maand bekend gemaakt maar kan uiteraard nog op het laatste moment aangepast worden 😉

Vanaf 15:00 gaan we starten en om en nabij 17:00 starten we met een borrel.

Ik hoop dat deze tweede keer nog meer mensen aanhaken en dat we er een goede kennisintensieve middag van kunnen maken met veel interactie en interessante discussies.

Dat lijkt me voldoende stof voor een interessante discussie over de staat van Enterprise 2.0 in Nederland en de manier waarop wij die verder vorm kunnen geven.

So please, come join us! Zie je graag op 10 oktober in Den Haag of bij de Enterprise 2.0 groep op watvindenwijover.nl.

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!