“Tweede” Enterprise 2.0 Borrel in Nederland

Na een succesvolle, maar bescheiden eerste editie is het nu tijd voor een tweede borrel voor de Enterprise 2.0 adepten op kenniscafe.com. Waren we de vorige keer nog met zo’n 7 enthousiastelingen gezellig op een terras in Utrecht neergeploft, ditmaal groeit het aantal deelnemers al gestaag richting de 40! Vandaar dat er ditmaal ook iets meer structuur aan het programma wordt gegeven… Waar gaat dit eindigen? Ik citeer uit de uitnodiging:

Als voorlopig thema: de uitdagingen die er liggen wanneer een organisatie begint met het opzetten van een enterprise 2.0 omgeving a la SLATES. Hoe stimuleer ik als organisatie het gebruik van deze tools? Waarom zou het management het een goed idee moeten vinden om dit voor alle relevante organisatie delen te gaan gebruiken? Wat zijn de uitdagingen om technisch een SLATES omgeving op te zetten? Hoe zorg ik ervoor dat alle kennis binnen een organisatie beschikbaar wordt in het platform? Dit zijn allemaal vragen en uitdagingen die men tegen zou kunnen komen wanneer mensen binnen een organisatie met Enterprise 2.0 aan de slag willen.

Wil jij jouw ervaringen delen over deze uitdagingen of andere, geef het dan door! Het definitieve programma wordt in de loop van volgende maand bekend gemaakt maar kan uiteraard nog op het laatste moment aangepast worden 😉

Vanaf 15:00 gaan we starten en om en nabij 17:00 starten we met een borrel.

Ik hoop dat deze tweede keer nog meer mensen aanhaken en dat we er een goede kennisintensieve middag van kunnen maken met veel interactie en interessante discussies.

Tot ziens op 10 oktober in Den Haag!

We beginnen vanmiddag om 15.00 uur in de Caballerofabriek in Den Haag. Ik hoop je daar nog te zien!

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!