Social Web Strategy development

Onlangs heb ik wat research moeten doen naar een aanpak voor het ontwikkelen van een social web strategie. Toevalligerwijs was ik net begonnen met het lezen van Groundswell, een boek van Forrester dat op vrij pragmatische wijze beschrijft hoe je een social web strategy kunt ontwikkelen door onder meer te kijken naar je doelgroep en de doelen die je jezelf ten aanzien van het sociale web stelt. 1 en 1 is twee en onderstaande presentatie is het resultaat. Met wat algemene trends en een approach alvast een eerste aanzet van hoe je een social web strategy development project zou kunnen aanpakken. Check de full screen versie voor optimaal leesplezier.


By rob

Ben benieuwd naar jullie reacties en aanvullingen!

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!