Best wishes for 2009!

happy-new-year-iHet einde van het jaar, tijd om weer even terug, maar vooral vooruit te kijken. Het afgelopen jaar was mooi: in totaal 86 posts geschreven (duidelijk een slow blog dus) veel nieuwe en interessante blogs gevolgd (ik noem er een zo maar een paar), veel getwitterd, veel onverwachte personen mogen ontmoeten in het social media landschap en volgens Google Reader gemiddeld zo’n 140 feeds in mijn rss reader. Ook zakelijk en privé gezien mijn passie voor social media verder kunnen uitbouwen. Op mijn blog heb ik gestaag nieuwe rss (meer dan verdubbelt in 2008) en twitter readers mogen begroeten. Een hoogtepuntje voor mij betreft was het drieluik over online community management op Frankwatching. Wat dat betreft een mooie groei dus dit jaar die ik hopelijk volgend jaar mag doorzetten.

Aan nieuwe voorspellingen voor 2009 zal ik me niet wagen. Ik denk dat voor wat betreft 2009 social media doorbouwt op datgene wat er in 2008 is neergezet, met dat verschil dat bedrijven mogelijk ook in 2009 definitief de cross-over naar social media maken. Het wordt dus een jaar van implementatie en successen plukken (voor zover de credit crunch dat toelaat). Ow ja, mobiel (internet) zal definitief definitief (hoe vaak hebben we dat al gezegd?) doorbreken. Niet in het minst omdat ik in 2009 eindelijk over een device beschik waar ik ook fatsoenlijk het WWW kan betreden.

Voor nu wens ik iedereen vanaf deze plaats het allerbeste uiteinde van 2008 dat je je kunt voorstellen en veel geluk en succes in 2009. Ik zie je aan de andere kant van de jaarwisseling! Voor nu sluit ik af met een lange lijst van meest gelezen posts op dit weblog voor 2008:


If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!