Vanmiddag bij Social Strategy Talk “Doe mij een community”

sst1Vanmiddag ben ik tevinden bij de derde Social Strategy Talk. Ditmaal een onderwerp wat mij zeer aanspreekt: “Doe mij een community”. De titel van de talk is misschien gekscherend, maar volgens de organisatoren wel realistisch. Met de opkomst van sociale netwerken en communities willen ook steeds meer bedrijven zich in dit speelveld mengen. Maar de ervaring leert dat dat niet zomaar gaat. Het lanceren van een succesvolle community vergt een strategie, onderscheidend vermogen en een goede organisatie. Dat heb ik inmiddels aan den lijve mogen ondervinden met de lancering van enkele communities.

Ik ben dan ook erg benieuwd naar de inhoud van de conferentie. Ik zal na afloop mijn bevindingen bloggen. Ik hoop je daar te zien!

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!