Dit mag je niet missen: drie presentaties over kennismanagement 2.0

Drie uitzonderlijk goede presentaties over kennismanagement 2.0 en social media. in de stijl van de Meet Charlie serie. Deze vliegen al weer over het internet…

Deel 1 legt op briljante wijze uit waarom social software alleen geen verbetering in je kennismanagement gaat brengen.

Deel 2 gaat in op het feit dat kennismanagement 2.0 (met behulp van social software) pas gaat werken op het moment dat je het integreert in je dagelijkse werk en kennisdeling op die manier een neveneffect wordt.

En tot slot Deel 3 biedt handvatten en richtingen om daadwerkelijk succesvol social software ter ondersteuning van kennismanagement 2.0 in te zetten: Focus op integratie met / van organisatie, cultuur en technologie.


If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!