Tweede community manager bijeenkomst 5 november

cmgroepNa een geslaagde eerste bijeenkomst in oktober vindt 5 november de tweede community manager bijeenkomst plaats wederom in Amsterdam. Ditmaal stelt Favela Fabric haar kantoor ter beschikking. Doel van de bijeenkomsten is (verder) vorm en inhoud te geven aan het vak van community management, een rol die in steeds meer organisaties een plekje krijgt.

Stond de eerste bijeenkomst nog vooral in het teken van kennismaking, tijdens de tweede bijeenkomst zullen we verder praten over onderwerpen als funneling, programma/communitymanagement, moderatie, redactie, communicatie, analyse etc.

Zie voor meer informatie de Event pagina op Linkedin of de speciale Community managers groep op Linkedin. Hoop je te zien op de 5e november!

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!