Mijn bijdrage aan het Handboek Communities

martinkloos-handboekcommunitiesHet kan je bijna niet ontgaan zijn: Erwin Blom heeft zijn Handboek Communities uitgebracht en daarvoor meer dan 100 professionals in het veld geïnterviewd. Ook ik heb mijn bijdrage aan het boek mogen leveren. Mooi gebaar van Erwin om de verslagen van de interviews online te zetten. In tekst op de website Handboek Communities en in PDF, geheel in de stijl van het boek.

Ik heb mijn bijdrage met name gefocused op twee onderwerpen: de waarde die je uit social media vanuit organisatieperspectief kunt halen en de noodzaak tot het formuleren van een goede strategie die aansluit bij je organisatiedoelstellingen. Twee onderwerpen die ik op mijn blog ook veelvuldig beschrijf.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden!

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!