Best wishes voor 2010!

2009 was weer een mooi jaar. Met enige regelmaat geblogged, een paar volgens mij goed gewaardeerde artikelen afgeleverd en kunnen werken aan onderwerpen als social media strategie en online communities. 2010 wordt voor mij niet heel veel anders. 2010 is wel het jaar waarin we hopelijk niet meer (teveel) praten over social media en meer gaan praten over hoe we nieuwe technologie kunnen inzetten om mensen met elkaar te verbinden en om organisaties zich een beetje beter te laten organiseren richting hun klanten. Focus op hoe nieuwe technologie ingezet kan worden om je organisatiedoelstellingen  te behalen is daarbij wel slim volgens mij.

Anyway dat is waar ik me ook  in 2010 mee zal gaan bezighouden. Voor nu wens ik iedereen het allerbeste voor 2010!

fireworks

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!