Nieuwe uitdaging! Nieuwe baan!

Het hoge woord kan er uit! Per 1 mei start ik in een nieuwe baan als social strategist bij Media Embassy! Na bijna 4 jaar Deloitte is het tijd om mijn droom en mijn passie te volgen en mij helemaal te gaan toeleggen op online en Social Strategy.

Ik geloof heel sterk in het idee dat Social Media zowel een enorme kans als een bedreiging vormen voor bedrijven. Vanwege de sterke groei die Social Media op dit moment doormaken springen bedrijven snel op deze rijdende trein. Echter vereist dit mijns inziens een goed doordachte, gestructureerde en vooral duurzame aanpak. Kiezen voor Social Media is een organisatorische keuze en een commitment die je als organisatie voor langere tijd aangaat.

Binnen Media Embassy zal ik bedrijven gaan begeleiden in het duurzaam inzetten van de middelen en mogelijkheden die Social Media bieden binnen hun organisatiestrategie.

Uiteraard rest mij Deloitte te bedanken voor de uitzonderlijk goede tijd die ik de afgelopen 4 jaar heb gehad. Ik kijk tegelijkertijd uit naar mijn nieuwe uitdaging en om samen te werken met onder meer toppers als Steven Jongeneel, Niels van der Velden en Vivian Opsteegh.

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!