Event social media in de praktijk #socmedprak

Over Social Media wordt natuurlijk veel gesproken. Maar wat gebeurt er in de praktijk nu eigenlijk echt? En hoe benutten succesvolle bedrijven en adviseurs de mogelijkheden die social media bieden? Met die vragen in het achterhoofd hebben @MarianaOud en @Stenkate op donderdag 27 oktober aanstaande het event social media in de praktijk georganiseerd.

Een interessante lijst van 22 sprekers gaan in presentaties en workshops in op hun werk, hun aanpak en hoe zij social media succesvol maken. Ik zal namens Social Embassy een presentatie verzorgen, waarbij ik aan de hand van de resultaten van de Social Media Monitor 4 in zal gaan op hoe top 100 adverteerders in Nederland met social media om gaan.

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Ik hoop je de 27e te zien!

YouTube voorvertoningsafbeelding

 

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!