Merken worden vrienden – presentatie tijdens Social Media Praktijk #socmedprak

Gisteren werd in Seats2Meet Maarssen het Event Social Media in de Praktijk georganiseerd. Insteek van het congres was om nu eens in te zoomen op wat er concreet gebeurd in het bedrijfsleven. Niet alleen visie en theorie dus, maar ook cases, ervaringen, successen en mislukkingen. Een goede mix van bedrijven en bureaus / zelfstandigen die vertelden over wat ze doen. Aan de positieve tweets tijdens en na het event te lezen zijn de organisatoren @marianaoud en @stenkate absoluut geslaagd in hun doelstelling.

Ik mocht aan de hand van de resultaten van de Social Media Monitor 4 over hoe merken en consumenten worden verbonden via social media. Voor de liefhebbers de slides ook hier.


If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!