#futureofsocial: Jouw visie op de toekomst van social media voor #SMM6

Tweet Op 29 oktober lanceren we vanuit Social Embassy alweer de 6e editie van de Social Media Monitor. Nadat we vorig jaar met het thema plastic fantastic nog best kritisch waren, zijn we […]

Op 29 oktober lanceren we vanuit Social Embassy alweer de 6e editie van de Social Media Monitor. Nadat we vorig jaar met het thema plastic fantastic nog best kritisch waren, zijn we dit jaar optimistischer. De uitkomsten van #smm6 laten zien dat social binnen bedrijven verder professionaliseert. We zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet :).

En aangezien we die toekomst voor een belangrijk deel zelf kunnen maken lanceren we dit jaar als leuk extra’tje de social media time capsule. Via de website futureofsocialmedia.nl kun je jouw wens, idee of visie voor de toekomst van social media delen. Op 1 november gaat de timecapsule dicht en in 2016 weer open. Als Twitter tegen die tijd nog bestaat twitteren we je wat je toen zei :-).

Benieuwd? Nieuwsgierig? Meedoen? Check www.futureofsocialmedia.nl.

If you enjoyed this post, make sure you subscribe to my RSS feed!