Over mij

Per 1 mei 2010 ben ik in dienst getreden als social strategist bij Media Embassy. Daarvoor werkte ik sinds 2006 als Social Media Strateeg bij Deloitte Consulting. In diverse rollen heb ik aan een verscheidenheid aan social media en online community projecten mogen werken, waaronder één van de grootste zakelijke ondernemersnetwerken van Nederland en diverse open innovatie trajecten. Kijk voor meer interessante artikelen en posts die ik heb geschreven op mijn publicaties pagina.

Ik schrijf, blog en spreek actief over social media strategie. Onder meer op Frankwatching, Social Media Blog, Community Managers.nl en tot voor kort op The Next Web. Daarnaast spreek ik graag over deze onderwerpen, op zowel externe congressen als het Social Media Congres of interne congressen als de Marketing Academy van KPN.

Ik adviseer bedrijven over het succesvol inzetten van social media en online communities, vanuit een goed doordachte strategie en visie op hoe communities werken. Daarnaast ondersteun ik bedrijven met de realisatie en implementatie van online platforms dankzij ruime ervaring met platforms als WordPress, Drupal en Magento.

View Martin Kloos's profile on LinkedIn

Eens praten over wat ik voor u op deze onderwerpen kan betekenen? Neem dan contact met mij op.